sommarbloggennorsjo.blogg.se

Fågeltornet!!

Hej!!
 
Idag var det varmt och soligt så vi bestämde oss att gå till fågeltornet och kolla på fåglarna när de flyger runt omkring. Vi gick dit för att det var bra väder och vi tyckte att det är roligt att gå genom skogen. När vi var framme så såg vi fågeltornet och skulle kättra upp, Vi började klättra upp och det kändes lite läskigt för oss för att det är ganska högt. Sedan där ifrån såg vi fåglarna som flög men de var jätte långt bort, Vi hade med oss kameran som alltid och ville ta kort på fåglarna. Men det var ganska svårt att hinna fota dom för att dom flyger ganska snabbt. Henny såg en låda som satt på väggen. Där fanns det en gästbok och några broschyrer om vajsjön. Henny skrev i gästboken.
Sedan lämnade vi fågeltornet bara för att där fanns många myggor och vi hade inget mygmedel med oss.
Men har man mycket tid på sig att vara vid fågeltornet så kan man tända en eld och grilla eller fika. För att det finns en grillplats och några bänkar som man kan sitta på.
Det man ska komma ihåg med Vajsjön är att det är ett naturreservat, så man ska komma ihåg att vara försiktig med naturen. Och man ska inte slänga massa skräp i skogen, för att det kan förstöra miljön och djuren som bor där kan ta skada. En rekommendation är att man inte ska bada i det vattnet som är vid vajsjön. Det är nog inte så roligt för att det är så mycket gräs. På vägen tillbaka så gick vi ganska fort för att slippa myggen så mycket så som möjligt. Men när Henny gick så märkte hon att hon trampa på någonting. Henny tittade på marken och där låg en bilnyckel. Det var en mercedes nyckel. Så Henny hörde av sig några personer för att hon kanske visste vem det var. Hon fick veta vems nyckel det var och nu ska hon lämna tillbaka nyckeln till den rätta ägaren. //Henny, Abbe & Sara
.
 
 
 
 
//Följ oss på instagram: norsjokommun
Följ oss på Facebook: www.facebook.se/mittnorsjo
 
 
 
 
 

RSS 2.0